Wednesday, January 12, 2011

Vrei sa fii "burlacitza" mea?

Party Party Party... Nu m-am putut abtine. Trebuia sa scriu si despre asta!
Da, este vorba de invitatiile la petrecerea burlacitelor! Pare un detaliu atit de neimportant, si stiu ce veti spune..., oricum le voi invita pe fete si asa..., oricum invitatia ramine aruncata undeva pe rafturi, oricum va servi drept semn de carte asa ca nu ii acordam atentie deosebita. Poate sunt eu, iubitoarea detaliilor..., dar cit de placut este sa le dai fetelor tale, viitoarele chefuitoare a petrecerii tale, cite o mica invitatie pentru marea petrecere. Fie ca le vei confectiona acasa sau ca le vei cumpara, invitatia pentru petrecerea burlacitelor este un must al unei adevarate Bride to be.

Daca te-ai hotarit sa organizezi o petrecere numai a ta sau daca prietenele tale o sa ti-o pregateasca, este bine sa faci o lista de prietene care ai vrea sa iti impartaseasca , fie ca le-o dai celor ce au de gind sa iti faca marea petrecere, fie ca incepi singurica sa le pui pe toate la punct. Lista fetelor te va ajuta sa te organizezi mai bine, si totodata sa te decizi in alegerea unei tematici perfecte pentru voi.
Invitatiile cel mai bine sa le faci acasa, vor fi mult mai funny si mai dragute daca se va simti mina ta de " printesa", poti face o coconada si astfel intr-o ora ele vor fi gata.
Iar in cazul in care esti un workaholic, sunt multe agentii sau tipografii care sunt gata sa te ajute.
Invitatiile sunt trimise cu maximum o luna inaintea evenimentului si ar fi bine daca ai avea o confirmare la ele, daca persoana va veni sau nu pentru a te putea organiza fara peripetii.
Important este sa redai in ele frumusetea si fericirea ta! Sa te reprezinte si sa redea o informatie corecta despre locul, data si ora petrecerii tale. Poti desigur sa mai adaugi detalii despre dress code, tematica invitati sau ce-ti vine tie prin cap, important este ca o invitatie ramine fila de amintire pentru oricine o primeste.





Let's go party!

1 comment:

  1. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
    I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I've shared your site
    in my social networks!

    Also visit my web page waist height ratio

    ReplyDelete