Sunday, January 30, 2011

Little white dress

Suntem in cautare de timp, timp pretios si idei de aur. Din pacate zilele, in special ziua nuntii nu are mai mult de 24 de ore, de aceea, atita timp cit avem o multitudine de obiceiuri frumoase  ce merita a fi urmate, este bine sa divizam ziua petrecerii si cea a cununiei religioase, sau ziua casatoriei civile de cea a fotosesiunii de nunta. Cum impartiti activitatile e alegerea voastra, una e important, ca fiece zi sa fie intr-un ritm de veselie, fericire si iubire + stil, eleganta si tematica!





Totusi nunta este un eveniment ce merita atentia si grija fiecarui detaliu.  Iar mireasa - regina intregii zile (si nu numai), trebuie sa arate impecabil. 



Am ales rochia de mireasa scurta, chiar daca nu este o noutate in materie de rochii de mireasa, ele au inceput a capata teren tot mai mult si mai mult. Este o rochie perfecta pentru casatoria civila sau  petrecerea de la retsaurant. O rochie scurta nu este neaparat o rochie de cocktail dar nici nu inseamna relaxare totala.


 Fii atenta la fiece miscare, deoarece iti sunt expuse la vedere picioarele. Pentru a te simti confortabil, alege rochia de lungimea potrivita, poate fi mini, midi sau trei sferturi. Atunci cind alegem o rochie scurta trebuie sa tinem cont de anatomia noastra si de modelul care ne-ar avantaja. 


Nu este neaparat sa ai dimensiuni de Barbie, ca sa alegi un model de rochie scurta, daca ai picioarele suple poti opta pentru rochia mini, daca ai gleznele subtiri poti alege rochia midi. Un model cu volane avantajeaza si siluete mai plinute, astfel poti estompa anumite imperfectiuni. O rochie cu volane in partea de sus, ascunde o burtica inestetica, volanele in partea de jos mascheaza picioarele nu prea perfecte.


Rochitele scurte nu sunt neaparat nonconformiste, unele modele sunt foarte clasice si foarte elegante, altele pot fi mai extravagante sau vintage. Modelul ales de tine trebuie sa fie cel care te avantajeaza si desigur conform stilului pe care vrei sa il abordezi.


Nu te grabi atunci cind faci alegerea, daca optezi pentru o rochie scurta trebuie sa fii sigura ca anume astfel de model te va face sa te simti cu adevarat regina in acea zi. Rochia scurta este foarte economa, deoarece o poti purta si la alte evenimente, da un aer stilat miresei care o poarta, datorita diverselor stiluri cu care o poti combina si este trendy in  2011. 


Alege o rochie scurta daca ai casatoria civila in alta zi, sesiunea foto sau petrecerea. In cazul cununiei, este totusi recomandat sa porti o rochie lunga. Asortata cu manusi, palarie sau bolero vintage, rochia scurta iti va da un farmec aparte, de mireasa - craiasa.!


Fiti fericite!

No comments:

Post a Comment