Friday, January 14, 2011

Pe tocuri! Fiti gata! Start!


   Pantofii detin un rol hotaritor in desfasurarea, mai bine zis buna desfasurare a nuntii tale. Asa ca astazi voi vorbi despre cit de comozi trebuie sa fie pantofii de mireasa. Spcialistii ne recomanda sa alegem pantofii dupa frumusete dar si dupa comoditate. Daca esti obisnuita sa porti doar incaltaminte cu talpa plata, nu incerca pentru nunta sa iti cumperi pantofi cu toc cui, evenimentul asta  nu e tocmai potrivit sa iti schimbi stilul. Opteaza pentru pantofii care iti vor da eleganta dar si siguranta ca nu te prabusesti sau mori de durere!



Poate voi considerati ca designul pantofilor e cel mai important, insa si acum imi aduc aminte cum in fiece club lumea ma recunostea ca " fata care isi scoate pantofii" sau "care danseaza desculta". Mereu oboseam enorm pe tocuri cui, dar asa le incaltam. Nunta ta nu e un prilej tocmai bun de vaicareala, de stringere de pantof sau oboseala din cauza cm-ilor in plus.




Sa nu uitam ca totusi acesti pantofi ii purtam ore in sir si anume pentru asta trebuie sa fim sigure pe ei. Daca pantofii ne rod, atunci pot crea rani serioase la picior, fapt nu prea imbucurator. De accea pantofii trebuiesc alesi cu grija, fiind foarte atente la mai multe detalii: inaltime, materialul din care sunt confectionati, botul. Putem alege si niste pernite din silicon, ele au menirea de a reduce oboseala cauzata de tocuri, insa dupa propria-mi experienta am avut nevoie de incaltaminte cu o marime mai mare pentru a le folosi. Ele au proprietatea de a ridica cu jumatate de cm piciorul. 
Asa  ca daca doriti sa nu fiti " mireasa desculta", mai bine cumparati pantofii cu mare grija si atentie.
In alte articole voi incerca sa aduc mai multe sfaturi in alegerea incalatmintei de mireasa.



No comments:

Post a Comment