Saturday, January 22, 2011

10 must have pentru mirii din 2011

Fiece pas care il organizam pentru nunta noastra, fiece detaliu si accesoriu il potrivim conform tendintelor noului an. Orice informatie in materie de trenduri este pretioasa, in special pentru noi miresele care vizualizam atit de clar si colorat intregul eveniment.
Specialistii spun ca 2011 este anul nuntilor sofisticate, pline de elemente vintage si accesorii deosebite.



1.

T R E N D : Sunt la moda buchetele foarte colorate, viu colorate si expresive.
D E C E? : Exact ca prezentarile de fashion, culorile vii reapar in 2011. Accesoriul floral in culorile aprinse va face un contrast neobisnuit cu intregul tau look de alba craiasa. Vorbim despre nuante vibrante ca rosu, galben si roz.



2.

T R E N D : Bijuteriile cu pietre albastre.
D E C E? : Specialistii spun ca inelul de logodna a lui Kate Middleton, logodnica printului William, nu are nici o legatura cu acest trend. Fie ca vei purta safire sau pietre swarovski, sau esti adepta bijuteriilor handmade, cerceii sau bratara albastra poate simboliza anume acel "BLUE" ce trebuie sa-l poarte mireasa pentru noroc.



3.

T R E N D : Mincare traditionala si sanatoasa.
D E C E ? : Suntem intr-o lupta continua cu mincarea nesanatoasa, in special pe la ceremonii. Oamenii din domeniu recomanda mincarea traditionala pentru a readuce treditia pe mesele invitatilor, totodata si mincarea sanatoasa. Cit mai multe fructe, salate ingenioase si legume la gratar.


4.

T R E N D : Bratarile masive.
D E C E ? : Anul acesta e nevoie de stralucire, in cazul in care nu ai o rochie foarte incarcata si bratara masiva corespunde stilului nuntii si personalitatii tale .




5.

T R E N D : Jobenul purtat de mire.
D E C E ? : Poate e de vina si stilul romantic care e la moda  acest an, poate datorita faptului ca jobenul era purtat  dintotdeauna doar de domni adevarati. Pentru o nunta romantica, regala si sofisticata recomandarile se indreapta spre joben, purtat de gentlemenii miri.



6.

T R E N D : Buzele miresei in culoarea anului - honeysuckle.
D E C E ? : Culoarea o mentionasem si ieri. E la moda sa ai buze naturale si apetisante tot timpul, de asta specilistii recomanda anume aceasta culoare a rujului. 

7.

T R E N D : Penele.
D E C E ? : Penele sunt un must have a anului. Ele pot sa completeze perfect fiece detaliu al nuntii tale, de la torta , rochie sau  buchetul miresei. Sunt frumoase si dau un aer regal fiecarui element in care le folosesti.



8.

 T R E N D : Butonii mirelui - personalitatea mirelui!
 D E C E? : Butonii sunt cea mai perfecta cale de a iti lasa imaginatia la vedere, de a personaliza totalmente tinuta, plus la toate, anul acesta se poarta butonii personalizati, cum ar fi initialele mirelui, a miresei sau pus si simplu sa reflecte pasiunea lui.


9.

T R E N D : Invitatiile handmade.
D E C E? : Ele au fost tot timpul la moda, anul acesta insa capata o altfel de savoare. Sunt un must al anului, de aceea daca inca nu v-ati hotarit cum sau de unde sa le procurati, e bine sa alegeti modalitatea de a le confectiona acasa.



10.

T R E N D : Luna de miere - misiune importanta.
D E C E ? : Chiar daca ai avut nunta in anii trecuti insa nu ati avut parte de luna dulce a vietii, e timpul sa o organizati. Specialistii prognozeaza a fi anul marilor escapade de miere. In topul destinatiilor fiind locurile insorite, cu plaje fine si ape turcoaz.


3 comments:

  1. De rochii de mireasa, nu scrii nimic ?:)
    Sau rochia nu e obligatorie ?:)

    ReplyDelete
  2. @Mireasa, rochia miresei e subiect pentru postare aparte

    ReplyDelete