Tuesday, January 4, 2011

Tendinte 2011


  Miresele din 2011 sunt rasfățatele anului. Vine o perioada in care poti folosi aproape orice ca decor, poti aborda stiluri originale si cel mai important vine o tendinta de romantism. Plin de romantism.
Am incercat sa adun toate sfaturile intr-un singur post, dar nu am reusit. Probabil pentru ca nuntile din 2011 se cer a fi atit de sofisticate si rafinate. Sincer, sunt fericita ca sunt mireasa 2011.



Conform astrologilor, 2011 este anul perfect pentru casatorii, conform designerilor acest an aduce cu sine si o tendinta de motiv hispanic iar  profesionalistii spun ca  anume 2011 va fi anul marilor detalii, creativitatii si diferitelor concepte romantice, in materie de nunti.

Nuntile la aer liber, sau in localuri cu terase mari si verzi, sunt un must have. Chiar daca ai hotarit sa faci nunta intr-o perioada nu atit de calda, poti alege un local cu o lumina perfecta, atit cit sa ofere un aer de libertate si seninatate.

Dragut, simplu si cu gust.

Gata cu mesele incarcate de flori de tot soiul, gata cu diferite margelute si pene si artificii.Specialistii declara anul ca fiind unul simplu, adica mai mult se pledeaza pentru flori unice, de o singura culoare , fara multa incaracatura pe ele si linga ele. Plus ca anul acesta mesele lungi intra in voga din nou. Datorita faptului ca mesele lungi pot fi usor amenajate cu flori sau compozitii intr-o forma mai simpla, ele mai dau si ideea de reunine de familie, de dragostoasele si interesantele intilniri.



Nuntile in aer liber.

Unu la mina , nu sunt greu de organizat. Doi la mina vei fi cu siguranta intr-o armonie nemaivorbita cu natura, invitatii care se vor simti foarte liber si originalitatea nuntii tale.
Ai desigur de facut un legamint cu Cel de Sus, timpul poate fi cel mai aprig dusman , este greu de prezis, insa nuntile organizate la aer liber sunt pline de distractii si sunt foarte degajate.
Codrii Tigheciului, paduricile si parcurile de la marginea orasului sunt doar citeva locuri unde poti organiza o astfel de nunta.Un plan B , este necesar, insa daca ai posibilitatea si dorinta de a face la nunta ta o astfel de distractie  atunci JUST DO IT!






Priveste in trecut.

Trecutul este printre noi, asa ca fiece detaliu vintage este binevenit. Anul acesta elementele de acest gen nu fac decit sa impodobeasca cu un aer select nunta moderna. Stilul vintage este mai prezent ca niciodata in tmatica nuntilor, astfel poti foarte bine sa faci o atmosfera romantica si nostalgica infiltrind anumite detalii de epoca. Manusi, umbrele, masina, un sirag de perle , trandafirii si tango-ul  sau marturiile istorice pot se incadreze in acest concept foarte bine.








Detalii, detalii si iarasi detalii

Si miresele de pina acum tineau cont si le observau, dar nu erau obligatorii. Acum avem insa posibilitatea GOOGLE, posibilitatea Amazon.com  si multe alte posibilitati. Sunt oameni la care poti apela ca sa faci rost de detalii. Visul tau trebuie transformat in realitate, asa ca daca nu ai timp sa o faci tu , cu mina ta, apeleaza la specialisti si la oameni care au timp pentru a crea din nunta ta un basm. Detalii cum sunt  cardurile de masa, invitatiile, torta , aranjamentele florale , scaunele si multe altele sunt foarte importante si de accea este o greseala sa le scoatem din vedere.
Paleta de culori pe care o vei alege trebuie sa fie incununata de mici sau mari lucruri care ii vor da savoare. Detaliile incununeaza opera!!!!!!


Do it yourself sau mestereste singur!

Nu este o noutate! Nu pentru noi , miresele oricum cite ceva mai mesteresc ele si singure.Este trendy sa spui ca marturiile le-ai confectionat acasa sau ca fiece cuvint din invitatie a fost conceput si scris de tine.
Ai atita materie prima la dispozitie, ai atita inspiratie in jurul tau ca e nevoie doar de timp si de un "team" care sa te ajute.Este tendinta principala a anului 2011!
Nimic nu poate fi mai special decit lucruri facute de mina mirilor, nimic nu poate fi mai romantic decit aceste pregatiri pline de saruturi si zimbete.
Iar in cazul in care nu ai talentul necesar pentru a decupa sau inventa anumite lucruri si handmade-ul se poate da la comanda. Sunt o sumedenie de fete-mesterite care isi fac lucrul cu pasiune si dragoste pentru frumos.





Calitate nu Cantitate!

"Ieftin, bun si mult in kilă" nu mai este la moda nici in 2011. Incercam sa ne debarasam de ideea ca nunta fara 25 de feluri de mincare nu este nunta. Luptam cu obezitatea, luptam cu alimente calorice , optam pentru alimentatia sanatoasa si produse bio, insa cind ajungem la capitolul petreceri preferam sa mincam doar racituri si salate pline de maioneza.
Eu zic sa mai schimbam din ritmul nesanatos al meniurilor de pe la nunti , si zic ca 2011 trebuie sa fie un an cu un meniu sanatos.
Pun si bautura la acelasi cintar, decit 4 feluri de ceva "tare" aleg un suc natural si o sampanie buna, pe linga faptul ca invitatii trebuie sa iasa sanatosi si intregi de la eveniment mai trebuie sa tinem cont de imaginea care o vom lasa dupa nunta.



Stilul perfect al nuntii tale este cel pe care il alegi tu.






5 comments:

  1. ...un articol extraordinar...,informatia, ideile... Bravo!!!

    ReplyDelete
  2. Foarte interesanta informatie.=)

    ReplyDelete
  3. Bravo pentru articol si pentru blog.

    ReplyDelete
  4. Multumesc enorm de mult, draga Christa. Sper sa ne mai vizitezi.:)

    ReplyDelete
  5. bravo! super blog! l-am citit cap-coada.
    informatii utile, fara invazie de publicitate.
    sint in pregatiri si eu si de parca anticipi intrebarile si grijile care le am.
    repetat-bravo!

    ReplyDelete