Friday, January 7, 2011

Asta e rochia visurilor mele

  ... cu siguranta ca vei spune si tu asta in curind. Ieri a fost prima tentativa de a incerca o rochie de mireasa pe gustul si dorinta mea!
Emotii? Nici nu pot reda sentimentele de fericire dragoste, mindrie...


Eram plina de fluturi in stomac... fluturi adevarati... sunt emotii pe care nu le simti in nici o situatie din viata... ele nu pot fi retraite sub alt motiv.
Cu o experienta bogata in saloane de mariaj, am hotarit sa o iau pe o cale inversa..., sa merg undeva unde rochiile de mireasa se transforma din metri intregi de organza, tulle sau dantela in acele podoabe spre care rivnim atita.
Se spune ca rochia de mireasa trebuie sa stirneasca lacrimi chiar si celei mai de piatra inimi. Rochia nu merita aleasa la intimplare, nu merita economie de bani si cel mai important, o rochie de mireasa trebuie sa corespunda cu TINE!


Sa vedem ce zic specialistii in materie de stil si tendinte 2011 pentru rochiile de mireasa:


Rochiile din colectia 2011 imbina in sine un stil aparte, ceva atit de deosebit si de perfect incit nu pot fi comparate cu alte colectii. Rochiile sunt romantice, clasice dar in acelasi timp foarte extravagante, detalii care scot si pun in evidenta feminitatea, formele si rotunjirile unui corp de femeie. 2011 este anul rochiilor care le porti doar o data in viata, sunt unice si frumoase pina la lacrimi.


1. Elementele florale
Pe linga faptul ca motivul hispanic este foarte in voga, florile mai reprezinta si feminitate dragoste si gingasie. Asa ca o rochie cu elemente florale, accesorii sau voaluri sunt foarte foarte binevenite!






2. In jur doar raze, volanase si dragoste!
Rochiile cu volanse, detalii parca rupte din alta poveste dar atit de bine potrivite la o rochie de mireasa. Astfel de rochii sunt in voga, sunt deosebite si sofisticate.



3. Forever in Tulle!
2011 ne aduce rochii al carei volum este creat de straturi de organza si tulle, anumite tipuri de material  fiind inlocuite anume cu aceste doua. Pe linga faptul ca confera un aer sofisticat, romantic si deosebit tulle-ul face din femeie o sirena, optind pentru un volum mai redus al rochiei, tulle-ul fiind folosit fie in intregime, fie doar in partea bustului sau partea inferioara a rochiei.



Adela - Pronovias

4. Sexy si indrazneata - Rochia scurta
Nu este o rochie de cocktail asa cum pare la prima vedere, este o rochie de mireasa care iti da voie si friu liber catre orice in ziua nuntii tale. Rochita scurta poate fi improvizata si accesorizata dupa dorinta fiecareia dintre noi. De la dantele fine pina la perle si cristale.
Este potrivita pentru petrecerea de la restaurant sau pentru nunta ta in aer liber.



5. Swarovski, perle, culori si idee.
In comparatie cu alti ani, anul acesta culorile pot foarte bine sa infrumuseteze rochia ta de mireasa. Poate o dantela sau o floare personalizata si deja ai alta rocie in fata ta. De asemenea si crsitalele sau perlele, in acest an pot fi folosite pe masura... si cu masura. Se pune accent pe bust si formele inferioare ale rochiei.
Rochia sirena ramine in voga, doar ca trebuie accesorizata intr-un fel aparte. Rochia din povesti in 2011 poate deveni orice tip de rochie ales de tine, important e sa o simti a ta!
Fiti fericite!










No comments:

Post a Comment