Sunday, January 16, 2011

7 pasi pentru un DA

Tare mi-i interesant ce este in capul unui barbat cind ii vine ideea sa o ceara pe iubita lui in casatorie. Cum ii vin ideile? Cum reuseste sa le puna la punct  pe toate? Cum alege inelul? De unde toate astea in capul lui atit de calculat si de neatent la detalii?



Si totusi cred ca in sufletul si inima lui voinica, netradata parca de sentimente  si neatinsa de emotii se intimpla ceva ce inca nici oamenii de stiinta nu au descoperit. Fiece detaliu, fiece gind il transforma intr-o poveste. Imi plac cererile in casatorie pline de romantism, dar originale. E timpul sa renuntam la banalele cine romantice in restaurante pline de oameni fitosi. E timpul sa actionam asa cum inima ei cere. Deja cu experienta, am facut o lista a 7 pasi ca ea sa spuna DA. 7 pasi pe care neaparat fiece barbat sa ii ia in calcul.

1. SURPRINDE-O!

Chiar daca sunteti de putin timp impreuna, cu siguranta ai auzit de cererea perfecta, conform viselor ei. Poate si esti tentat sa tot intrebi anumite detalii, dar sa nu o faci. Nu lasa nici o urma de suspiciune. Surpriza este cheia succesului. Chiar daca alegeti inelul de logodna impreuna, lasa ceva timp pina ce vei cadea in genunchi sa pui marea intrebare. 90% din femei nu vor sa fie implicate sau sa stie ceva despre intentia de a-i cere mina. Ele vor surpriza suta la suta.


Pe cind celelalte 4 procente spun ca factorul surprizei nu este atit de important. Important e ca ele sa fie pregatite pentru aceasta intrebare.

2. ALEGE LOCUL POTRIVIT!

De locatia aleasa depinde dispozitia voastra dar si raspunsul pe care il va da domnisoara. Alege foarte minutios locul in care vei ingenunchea in fata ei. Majoritatea femeilor nu vor sa fie cerute in casatorie intr-un restaurant plin de lume. De asemenea 60 la suta din femei nu viseaza la desertul cu diamante, (este modul de cerere in care inelul este pus intr-o prajitura sau peste frisca unei inghetate).


Sa stiti ca majoritatea fetelor vor ca acest evniment sa aiba loc in intimitate, nu pe un stadion sau la un spectacol. Insa putine sunt domnisoarele care isi doresc propunerea acasa sau la rude apropiate. Cele mai dorite locuri de catre fetele din intreaga lume sunt plajele tropicale, virful muntilor sau intr-o excurise romantica - VACANTA. Al doilea loc este locul primei intilniri, fie parcul Dendrarium, un club de noapte sau un supermarket. Locul din urma fiind luat de o locatie la natura. Un parc, o padure sau chiar cel mai inalt deal din Moldova.

3. ALEGE INELUL PERFECT!

Aici ai un pic de lucru. Trebuie sa fii foarte atent la dorintele si preferintele ei. Ar fi bine ca intr-o zi sa mergeti prin magazine, ca sa vezi cam ce isi doreste si desigur spre ce tinde ea mai mult. Atrage atentia la marimea degetului, culorile ei preferate, forma si ce piatra si-ar dori. In lumea asta nu sunt doar diamante. Ai putea apela si la prietenele ei, in cazul in care stii sigur ca ele vor pastra surpriza! Majoritatea fetelor de fapt asta si isi doresc, ca macar un membru al familiei sau o prietena sa il indrume pe viitorul sot la alegerea unui inel potrivit.



4. Marimea... nu mai conteaza atit de mult!

Desigur ca stralucirea de pe degetul ei este alegerea ta. Dar un inel cu o piatra imensa nu inseamna intotdeuna ceva surprinzator. Calitatea in acest caz este mult mai importanta. Nu sacrifica culoarea si calitatea pietrei in favoarea unei marimi exagerate. Doar 7 la suta din femei si-ar dori un inel extravagant cu o piatra imensa.


                               

5. PUT A RING ON IT!

Da, a nu pune nimic pe deget este una din cele mai mari greseli care le poate face un barbat atunci cind cere o femeie in casatorie. Daca ai frica sau nu te poti decide cu alegerea unui inel potrivit, poti fi inventiv. Poti face o macheta a unui inel, din hirtie sau sirma colorata. O poti cere cu un capac de la Cola sau orice altceva iti vine in cap. Insa nu face greseala da a cere mina... cu mina goala. Din propria experienta, totusi recomand sa puneti inelul visurilor deodata. Anunti ca esti logodita cu un inel veritabil... nu cu unul BIO.


6. CERE MINA FETEI DE LA PARINTI!

Poate iti par demodata, stiu ca esti modern si ca daca te-ai decis nu mai ai nevoie de consimtaminte, insa parintii sunt parinti. Tine-te de traditie. 22 la suta din fete isi doresc ca mina sa le fie ceruta si de la parinti, astfel  puteti avea binecuvintarea lor. Nu este nimic rusinos, din contra as spune ca asta  face sa pari  mult mai matur si mai sigur pe ceea ce vrei sa faci.


7. "Vrei sa fii sotia mea?"

Nu suntem in anii 1950 dar aceste cuvinte rostite suna ca o poveste. Stiu ca ai emotii. Ai emotii mari, dar trebuie sa le rostesti. Sa te pui in genunchi este de altfel foarte romantic asa ca nu ezita. Rosteste cuvintele magice, daca vrei sa auzi un raspuns pe masura. Pune-te in genunchi si intinde inelul stralucitor. Oriunde nu ai face aceasta cerere, trebuie sa tii cont de aceste detalii.




Sper ca sfaturile mele sa te ajute pe tine, cel indragostit si plin de dorinta ca sa iti faci femeia fericita.
Fiti fericiti!


No comments:

Post a Comment