Monday, February 7, 2011

Our St.Valentine's day!

Cu toate ca majoritatea cuplurilor inca aleg primaverile si toamnele pentru a-si sarbatori marele eveniment, am indraznit sa propun data de 14 februarie, ziua Sfintului Valentin la catolici, drept data nuntii. Este o sarbatoare imprumutata, infiltrata atit de bine pe teritoriul moldav incit nu vad nici o problema in sarbatorirea acestui sfint. Este bine ca oamenii vor dragoste, iar atunci cind oamenii se iubesc fac nunti....si dupa nunti construiesc cuiburi si   in cuib zamislesc rodul iubirii lor. Revin la Ziua Sfintului Valentin, care este serbata din plin si in Republic of Moldova. Este ziua cind dragostea pluteste in aerul Chisinaului, Baltului, Orheiului, Cahulului si Ungheniului. Este ziua care o puteti face marcanta si pentru voi, serbind nunta chiar de ziua Dragostei.

Citeva motive pentru ca sa faci nunta de Ziua Sfintului Valentin:

1. Economie
 Nuntile de iarna sunt mai ieftine. Probabil acesta este cel mai puternic argument in situatia crizei financiare ce ne inconjoara. Vorbim aici de economie din toate punctele de vedere, a localului, deoarece majoritatea cuplurilor fac nunta toamna sau primavara, februarie ramine a fi mai liber, astfel managerii inainteaza anumite propuneri si oferte tinerilor, lautarii si fotograful deasemenea poate fi ales cu cel putin 20 % reducere.
Motivul preturilor mai joase este faptul ca cererea este mai mica decit in anotimpurile mentionate, de asta sunt si ofertele foarte interesante  si econome.


2. Alegerea tematicii este o misiune mult mai usoara.
De St.Valentine's Day o alta tema cred ca nu ar avea loc, tema dragostei , a romantismului si ingerasilor este cea mai potrivita, plus la asta fiind foarte actuala oricind, foarte deosebita si potrivita unui cuplu de indragostiti. Culoarea rosie, alba sau roz vor da tematicii o adevarata sarbatoare. Inimile, fluturasii si ingerasii sunt niste motive perfecte pentru o nunta. Poti folosi si stralucire pe deplin, fara a te teme ca este ceva in exces. Invitatii vostri vor ramine surprinsi placut si vor simti cu adevarat dragostea din aer.


3. Fotografii si video memorabile.
Stiu ca in fiece anotimp fotografiile sunt ceva memorabil. Insa acum e vorba de altceva. Inimile, florile si dragostea din jur vor conferi acestor materiale digitale o altfel de nuanta. In primul rind este natura, zapada ( daca avem parte de ea), atmosfera oamenilor, romantismul din jur va va obliga sa faceti niste poze de invidiat. Original si foooooooooooaaaaarte dragostos.


4. Detaliile.
Prajituri in forma de inima, ciocolatele cu carul, samapania, baloanele de sapun, invitatiile, marturiile simbolice tematicii, trandafirii si luminarile - sunt doar citeva din ideile ce le poti aplica la o nunta de Sf.Valentin. In fiece detaliu trebuie sa se ascunda dragostea si romantismul cuplului vostru. Plus la asta, daca aveti parte de zapada puteti inchiria o sanie cu zurgalai pentru o plimbare prin centrul orasului. Mmmm, romatic!


5. Tinuta mirilor.
Crai si craiasa in anotimpul lor jucind nunta in luna dragostei- o combinatie perfecta. Plus la toate decorurile deosebite ce le puteti folosi, tinuta mirilor este la fel de importanta. Pentru ca este rece, puteti folosi haine groase si calduroase de blana, care va vor oferi un aer sofisticat si delicat. Miresele pot opta pentru o blanita scurta sau chiar un bolero, mirii pentru un palton elegant cu guler de blana. Astfel cu siguranta veti uimi nu doar trecatorii , ci si invitatii de la nunta voastra.



Muzica: Optati pentru una cu adevarat romantica, incercati sa creati un playlist impreuna cu lautarii sau Dj-ul dumneavoastra, astfel ca sa va indeplineasca toate dorintele.
Florile: Neaparat trandafiri. Insa poti opta si pentru florile mai de primavara, cum ar fi lalelele sau freziile.
Torta : Poate fi infrumusetata cu florile folosite in decor sau cu o figurina foarte deosebita.


Will you be my Valentine?

2 comments: