Monday, May 30, 2011

Galbenul- culoarea rasaritului

Galbenul este culoarea rasaritului si a luminii, este o culoare vesela, puternica si  te binedispune mereu. Poate trezi la viata orice incapere prin sentimentul de confort si siguranta pe care il ofera. Orice nuanta de galben nu ai folosi vei aduce o atmosfera si o energie pozitiva si deosebita.
Nuantele cromatice de galben  sunt cele mai rar intilnite  in decoratiile si culorile unei nunta, poate din acest motiv este o culoare tabu unei nunti. Dar haideti sa spargem gheata!



Galbenul este o culoare naturala, imprumutata din lunile verii si se incadreaza perfect in gradini, pe terase mari si sali luminoase. Culoarea galbena a decoratiunilor poate spori eleganta unui restaurant luxos insa trebuie de accentuat faptul ca galbenul straluceste mai mult la lumina zilei decit la cea electrica.

 Galbenul combinat cu alb va reda nuntii un ton sofisticat si distins, insa evitati sa folositi auriul in paleta galbenului si nu folositi margele sau luminite galbene. Mergeti spre a folosi galbenul natural, nu cel improvizat.
Daca doriti lumini in decoratiuni, flositi luminarile si nu luminitile.


Galbenul este culoarea soarelui si este asociata cu fericirea, relaxarea si copilaria.  Culoarea galbena propune si variate idei de anumite decoratii incepind cu flori vii,  baloane,confetti, fundite, luminari si chiar pantofiori.  Este culoarea bogatiei, iar galbenul-auriu este considerata culoarea regilor.


Galbenul este considerat culoarea vesniciei, a prosperitatii si chiar metalul de culoare galbena este unul al nemuririi.  Chiar daca este folosita mai mult in sezonul de vara si primavara, galbenul poate fi folosit cu brio si in tematica de toamna, combinata cu o paleta de culori arginitii si maro.


Galbenul este o culoare ce se potriveste ca o manusa mireselor binevoitoare, blinde , calduroase si optimiste. Este nuanta care merge bine atit in decorul floristic cit si in celelalte detalii.


Daca esti o mireasa creativa, vesela si curajoasa alege galbenul pentru paleta de culori ale nuntii tale, cu siguranta vei da o pata de culoare interesanta fiecarui detaliu.






Fiti fericite in culoarea rasaritului!

No comments:

Post a Comment