Tuesday, May 17, 2011

Astrobuchetul miresei partea II

Florile exprima anumite emotii si sentimente, mesaje si taine. Un trandafir rosu semnifica dragoste, unul alb prietenie, calele sunt eleganta iar crinii inseamna dorinta. Unele din noi prefera florile parfumate, altele florile de cimp sau florile sofisticate, de aceea am ales florile in functie de zodia miresei. Afla ce flori se potrivesc de minune cu zodia ta...Partea II






Femeia Balanta este destul de echilibrata si tendintele ei sunt spre clasic. Nu i se potrivesc culorile tipatoare si modelele extravagante. Femeia Balanta alege trandafirii, lalelele sau hortensiile. In special i se potrivesc culorile deschise si pale. 





Miresele Scorpion afiseaza o imagine delicata si calma, dar in esenta sunt niste femei foarte puternice, ambitioase si hotarite. Pentru buchetul miresei Scorpion se recomanda cale, orhidei, crini,  gerbere si bujori.


Femeia Sagetator este o nonconformista de zile mari, are un simt al umorului dezvoltat si este dornica de aventura. Buchetul ei poate fi clasic sau extravagant, dar cu siguranta va fi in culori aprinse si jucause. Florile potrivite sunt trandafirii, florile de cimp, orhideile si margaretele.

Buchetul de mireasa pentru femeia Capricorn trebuie sa fie delicat si expresiv, de preferat in culori calde si armonioase, cum ar fi galbenul sau roz pal. Florile perfecte ar fi violetele, bujorii sau garofitele, deoarece este sensibila dar totodata ascunde un spirit rebel.


Buchetul unei mirese Varsator este foarte original si deosebit, fiindca ele insusi sunt asa. Sunt nonconformiste si jucause, de aceea vor opta pentru o forma mai speciala a buchetului.  Calele, orhideiile, crinii si florile de primavara sunt cele mai potrivite mireselor Varsator.



Femeia Pesti este foarte sensibila si creatoare. este adepta buchetelor handmade si va incerca sa creeze un buchet plin de farmec si emotie. I se potrivesc de minune trandafirii rari, florile de lotus, lalelele si orhideele. 


Fiti fericite indiferent de zodia in care sunteti nascute!




No comments:

Post a Comment