Friday, May 13, 2011

Astrobuchetul miresei

Florile exprima anumite emotii si sentimente, mesaje si taine. Un trandafir rosu semnifica dragoste, unul alb prietenie, calele sunt eleganta iar crinii inseamna dorinta. Unele din noi prefera florile parfumate, altele florile de cimp sau florile sofisticate, de aceea am ales florile in functie de zodia miresei. Afla ce flori se potrivesc de minune cu zodia ta...




Femeile in zodia Berbecului sunt pline de viata si energie. Sunt dornice de senzatii tari si adrenalina. Florile potrivite pentru o femeie Berbec sunt cele in culori tari sau cele puternic parfumate: trandafirii sau lalelele rosii, narcisele, margaretele sau crinii portocalii.



Femeile Taur sunt firi foarte artistice, dar totodata practice si contrastante: romantice dar vesele, serioase dar extravagante, pasionale dar sensibile.Pentru ele florile perfecte trebuie sa fie finute si delicate: crinii imperiali,  freziile, lalelele albe si trandafirii irezistibili.



Buchetul de mireasa pentru femeia Gemeni va uimi fie prin extravaganta, fie prin simplitate deoarece nativii din acesta zodie sunt sofisticati, veseli dar totodata responsabili si mereu ies in evidenta. Florile ce aduc noroc mireselor Gemeni sunt bujorii regali, liliacul sau orhideele.



Femeile Rac sunt deosebit de sensibile, pline de feminitate si puritate. Ele vor alege flori delicate, cu un parfum fin, deloc puternic. Florile perfecte sunt trandafirii albi, florile de cimp si crizantemele. 


Femeia Leu are un caracter puternic, dominant si impunator. Astfel buchetul ei va fi mereu pe masura personalitatii ei. Florile femeii Leu sunt trandafirii, floarea - soarelui, crizantemele sau orhideile. Chiar daca aleg cu dificultate modelul, alegerea este mereu spectaculoasa. 


Femeile Fecioare sunt perfectioniste fara masura, de aceea fiece detaliu, panglica sau floricica trebuie aranjate cu mare grija in buchetul ei. Florile care vor aduce noroc Fecioarelor sunt hortensiile, trandafirii roz, calele si margaretele.




...to be continued


No comments:

Post a Comment