Monday, April 11, 2011

Ysa Makino - extravaganta rafinata

Rochia de mireasa exprima totalmente personalitatea, caracterul si rafinamentul unui femei. Chiar daca uneori ne temem sa facem acel pas spre deosebit si neobisnuit,  designerii ne ofera doza de  extravagant, atit simplu cit si exagerat. Ysa Makino este un designer ce te duce intr-o lume de poveste, de vis si de indrazneala.




Chiar daca nu e un nume rasunator pe piata din Moldova, Ysa Makino rasuna insa pe buzele fiecarei mirese de peste Ocean . Stropul de indrazneala, extravaganta si mister va fi completat perfect de o astfel de rochie.



 Matasea extrem de finuta si calitativa, detaliile sofisticate si elementele luxoase fac rochiile de la Ysa Makino foarte deosebite si rafinate. 


  Fiti fericite!



2 comments:

  1. Gasim si la Chisinau acest designer?

    ReplyDelete
  2. ...nu cred ca se poate de gasit acest designer la noi in Chisinau. Din ceea ce stiu, acest brand se poate de gasit sau comandat tocmai in SUA sau Canada. Preturile par a fi unele destul de accesibile, iata de exemplu un link cu citeva modele si preturi: http://www.goweddingdress.com/designer-wedding-dresses-ysa-makino-bridal_c_1_7_337.html
    Insa totusi Ysa Makino nu isi face vinzarile direct pentru public decit doar prin dealeri autorizati, iar rochiile vindute online in mare parte ar putea fi imitatii, pentru ca acest brand nu are asociatii cu careva site-uri de retail online. Pentru mai multe detalii poti intra pe site-ul lor: http://www.ysamakino.com/ si acolo este adresa fizica din USA sau email la care poti scrie pentru mai multe detalii.

    Daca stii ceva nou sau ai alte informatii care le-ai vrea sa le faci un share, poti scrie la thepinkbrideblog@gmail.com :)

    Multumesc,
    thePinkBride!

    ReplyDelete