Thursday, April 28, 2011

Sky Lanterns pentru o nunta vesela

Lanternele zburatoare altfel numite si sky lanterns sunt fac parte din decor, ele simbolizind dragostea, frumusetea si veselia unei nunti. Imagineaza-ti un astfel de peisaj: un pic de vintulet circula prin terasa restaurantului unde serbati, invitatii un pic emotionati si cuprinsi de melancolie cu privirile spre cerul plin de luminite zburatoare care se inalta spre un viitor luminos, romantic si plind de emotii pozitive. Mesajul acestor lanterne este de a transmite fericirea si iubirea dintre miri.



Lanternele zburatoare sunt perfecte pentru un final romantic al nuntii, dar pe linga asta vor fi o amintire placuta tuturor invitatilor. Tradtia inaltarii acestor felinare vin inca din istoria Estului Indepartat, de obicei fiind aprinse la finalul festivalurilor sau ceremoniilor regale. Cu timpul insa au fost preluate si de alte popoare, astfel felinarele au capatat diferite marimi si culori, forme si intrebuintari. 
Daca folosim lanternele pentru un final frumos la nunta, putem sa le imprimam mesaje pe ele, astfel ca mirii sa le poata citi, sau putem imprima initialele mirilor si data nuntii, astfel ca ridicindu-se spre cer sa personalizeze momentul.


Daca alegeti felinare pentru decorul nuntii e bine sa stiti anumite lucruri. In primul rind, alegeti felinare care sa nu distruga mediul inconjurator, astazi se produc doar felinare biodegradabile 100 %.  De asemenea e bine ca lanternele sa fie confectionate dintr-un material care nu se aprinde in miinile voastre, fapt ce poate duce la incendii.


Lanterne biodegradabile pot fi gasite si la noi in Republic of Moldova., pretul incepind cu 35 de lei.
E bine sa vorbiti din timp cu administratia restaurantului, pentru ca sunt localuri care nu permit inaltarea lor. 

Alt factor este si numarul de felinare pe care trebuie sa il cumparati, desigur este bine si frumos daca fiecare pereche ar inalta cite un felinar, dar si daca va limitati doar la miri tot va fi ceva interesant.  
In cazul in care timpul nu tine cu voi, le puteti darui oaspetilor sau inalta lanternele la alte ceremonii din viata voastra. Felinarele sau lanternele zburatoare fac parte dintr-o traditie devenita simbol. Sunt romantice, desoebite si completeaza noaptea oricarei nunti.

Fiti fericiti!

No comments:

Post a Comment