Tuesday, December 28, 2010

Petrecerea burlacitelor. Cu ce se maninca?

Chiar daca bunicile, matusile si mamele noastre nu au avut parte de asa petrecere cu o tematica aparte, noi miresele moderne tinem tot mai mult sa organizam un astfel de " dezmat".
Desigur petrecerea burlacitelor nu isi are originea din traditiile noastre romanesti, in schimb a devenit foarte populara in ultimul deceniu, cu cit mai originala, mai speciala, amuzanta si memorabila este petrecerea cu atit mai fericita este viitoarea mireasa.



Cind organizam petrecerea propriu-zisa?

   In nici un caz nu organizam aceasta petrecere cu o zi inainte de nunta sau ceremonia religioasa. Motive ar fi vre-o 3:

  •  Dupa petrecere ai nevoie de revigorare, relaxare si neaparat de ceva ore in plus de somn.
  •  In cazul in care petrecerea are loc in afara orasului sau a tarii, trebuie sa ai timp pentru a ajunge inapoi acasa.
  • E bine sa fim sigure ca le-am reusit pe toate... asa ca o zi libera nu ar strica nimanui inaintea marelui eveniment.   

Cine organizeaza petrecerea burlacitelor?

In mod traditional, organizarea petrecerii burlacitelor cade in sarcina domnisoarelor de onoare. Dar in zilele noastre, din motive evidente, petrecerea burlacitelor este organizata de mireasa si domnisoarele de onoare, impreuna. Mai sunt si cazuri in care, domnisoarele de onoare si prietenele miresei organizeaza o asemenea petrecere fara ca mireasa sa banuiasca ceva. Aceste petreceri-surpriza sunt foarte apreciate de miresele care, in aceasta perioada sunt foarte ocupate iar organizarea unei petreceri inseamna, de obicei, o bataie de cap in plus.
                                      

Ce facem la petrecerea burlacitelor?

La acest capitol este foarte mult de scris, de ce? Pentru ca petrecerile tematice sunt cele mai tari si mai super petreceri.
Cel mai des, petrecerea incepe cu o cina in restaurant sau chiar acasa la mireasa. Dupa care urmeaza o noapte de dans intr-un club, in care desigur se beau cantitati maricele de alcool. Alte mirese prefera un club de striptease masculin, care de altfel este si cel mai la moda..., nu stiu pe cit de posibil este asta la noi in Chisinau.
Fetelor, sa nu ne oprim insa la asta. Sunt atitea idei bune si mega amuzante care pot fi aplicate in seara de ultima nebuneala cu fetele.

Daruri?

Da!!! Daruim ceva miresei, fie ca punem mina de la mina si luam ceva mai maret,fie ca singure alegem ceva... - un dar pentru viitoarea sotie trebuie facut neaparat. De altfel si mireasa se obliga in a servi fetele cu ceva bauturi, gustari, sa le daruiasca ceva in parte si sa le de-a cite o invitatie oficiala pentru petrecere. 

Chiar daca pentru noi e ceva nou, putem foarte usor sa o adaptam si la noi in tara. De accea , fiece idee si gind sunt binevenite pentru o petrecere reusita. Haideti sa fim orginale ca sa uimiim pe cei din jur.
To be continued...

                                          

2 comments:

  1. ..da petrecea burlacilor...? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te casatoresti sau vrei sa-i faci un cadou inedit cu ocazia unui evenimentului important? Noi iti asiguram dansatorii profesionisti de care ai nevoie (animatie,acrobatii,spit fire,coregrafii,striptease etc).. www.tabooboys.ro / www.taboogirls.ro . Tot noi ne ocupam si de esteticul tau www.taboobeautycenter.ro ,pt ca tu sa arati asa cum iti doresti.. (tatuaje,solar,cosmetica,coafor,tratamente corporale etc). Nu trebuie decat sa intri pe site-urile noastre si sa te convingi.Pt cei ce vor solicita echipele noastre, vor primi reduceri substantiale sau premii in servicii oferite de salonul nostru Taboo Beauty Center. Pt informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la numerele de tel postate pe site-uri, sau la id-urile studio_art_taboo / taboo_beautycenter .

      Delete