Thursday, December 30, 2010

Happy New Year Together

Suntem in prag de Nou An, se apropie cu pasi grabiti anul care conform astrologilor si nu numai va fi  perfect pentru casatorii. Ai ceva timp la dispozitie ca sa iti dai seama ca de fapt in acea noapte feerica vrei ca EA sa spuna DA.



Ai mai mult timp de cind te macina aceste intrebari CIND? si CUM? sa o ceri pe femeia pe care  iubesti  de sotie. Ai asteptat acest moment, mai mult timp si vrei sa o faci perfect.
Desigur modalitati si idei sunt cit duce carul... insa tu vrei ceva intr-adevar deosebit. In prag de An Nou este exact timpul  in care toata magia se aduna in clipe..., asa ca... "Vrei sa fii sotia mea? " va suna plin de romantism si magie chiar in noaptea dintre ani!


Cheia succesului in acest act important din viata ta, este desigur romantismul, surpriza si originalitatea.


Iata citeva idei care ar putea sa te ajute sa faci marele pas si la care EA, trebuie sa spuna da si wow:


1. Ii iei rolul lui Mos Craciun. Fie ca te deghizezi intr-un Mos Craciun traditional fie ca inventezi tu ceva mai sexy, cel mai important e ca sacul sa contina un dar important, mic dar cu carate multe. Poti sa o rogi sa iti faca o dedicatie de dragoste, sa ti se aseze in brate si atunci sa scoti din desaga inelul. Un cadou perfect!




2.Daca ai sansa sa fie zapada in fata blocului sau a casei ei, poti scrie pe zapada cu petale de trandafir si luminari aprinse marea intrebare, astfel ca sa vada o lume intreaga si cerul,  cit de mult o iubesti.


3.Daca sunteti adeptii noptilor out, puteti chiar in prag de An Nou sa rezervezi o masa la un restauranta care ii place sau care neaparat isi dorea sa mearga. Pregateste totul din timp, si ca la ora 00.00 cind rasuna paharele si focurile de artificii sa deschizi cutia sclipitoare.


4. Poate sarbatoriti venirea anului Nou in sinul muntilor, departe de casa doar voi doi. Poti sa decorezi cabana in care stati chiar de unul singur, in cazul in care stati la hotel roaga pe cineva din room service sa decoreze camera foarte romantic. Ai grija ca mincarea pe care o veti servi sa fie foarte deosebita, si aranjeaza astfel ca semineul sa arda, in cumpana dintre ani este destul doar sa deschizi cutuiuta!


5. O  idee mai indrazneata ar fi o escapada chiar in noaptea dintre ani in centrul orasului, lume multa, atmosfera de iarna si exact in momentul exploziei de focuri de artificii poti sa ingenunchezi in fata ei si ii ceri mina.



Oricum nu ai face aceasta cerere, ai grija sa fie plina de dragoste si romantism . 



Love Actually- inca o idee superba.

No comments:

Post a Comment