Monday, July 4, 2011

10 petreceri grozave

Petrecerea burlacitelor poate fi un moment extraordinar de relaxare sau destindere sau un motiv in plus de a organiza o petrecere distractiva si copilareasca, impreuna cu persoane dragi tie.
In cazul in care nu ai idei de o astfel de petrecere, iata 10 care ar putea sa te inspire...


1. O zi intr-un centru de infrumusetare. 
Nimic nu poate sa te revigoreze mai bine decit un rasfat la scara mare. Gaseste un centru de infrumusetare cu zone unde sa va puteti reuni intre sedintele de SPA. Faceti masaj, manichiura, sauna sau impachetari cu ciocolata. Sunt sigura ca va fi o petrecere foarte interesanta si cu efecte miraculoase dupa.
2. Petrecere la karaoke
O cina cu mincare chinezeasca sau o masa plina de fructe si sampanie, dupa care urmeaza o noapte intreaga intr-un club de karaoke. Le va permite fiecareia din invitate sa-ti cinte cu foc piesele preferate. 
3.  Excursii
Porniti la drum intr-un weekend prelungit pentru a vedea locuri pitoresti si interesante. Fie ca plecati cu masina sau cu autocarul, e bine sa aveti un plan si un itinerariu al locurilor pe care vreti sa le vedeti. Faceti un tur al zonei in care va aflati, luati mesele in localuri diferite si faceti poze multe si haioase. Astfel va veti destinde si relaxa inante de nunta.
Si in Republic of Moldova puteti avea o calatorie pe cinste, vizitati Complexul muzeal "Orheiul Vechi", Vinaria Milestii Mici, Satul Saharna si multe alte locuri extraordinar de frumoase.



4. Yyyeeyy la plaja
Daca sunteti amatoare de apa, soare si bronz plaja este locul cel mai potrivit pentru o petrecere a burlacitelor pe cinste. Alege o destinatie, fie ca mergeti la plajele locale sau de peste hotare, echipeaza-te cu buna dispozitie si crema solara. Iar dupa baile solare mergeti la un party pe plaja, asta va fi capsunica de pe tort.





5.  Disco Inferno
Ce poate fi mai distractiv si mai interesant decit o petrecere intr-un club de noapte? Alegeti un club preferat de voi toate, poate si o petrecere tematica cum ar fi Disco '90, Latino Party sau Only Girls Night. Dispozitia la maximum, Margarita din plin si veti avea o seara superba impreuna.
6. Coffee , tea or...tea
Daca sunteti mai putin amatoare de petreceri in localuri pline de oameni sau daca pur si simplu vreti sa aveti o seara de povestiri, sfaturi si amintiri frumoase, atunci seara ceaiului este perfecta. O puteti organiza acasa sau intr-un local cu o mare varietate de ceaiuri si gustari. Aduceti albume de fotografii, rideti si faceti poze din plin. Este seara voastra!



7. Petrecere in pijama
In primul rind trebuie sa ai un dresscode obligatoriu, iar acesta este cea mai trasnita pijama din garderoba. Pregateste niste gustari , da comanda de pizza si inghetata si puteti chefui toata noaptea. Fie ca priviti filme bune, filmulete cu voi sau poze din copilarie important e sa va distrati la maximum. 


8. Strip night
Chiar daca suna un pic mai indraznet, probabil in capul fiecarei miresici este ideea de a  avea parte de un striptease incendiar in seara burlacitelor. Este o idee trasnita dar care are farmec anume in aceasta seara, dati-va friu imaginatiei insa  pastrati un pic din discretie, in rest toata seara  e a voastra!


9. Bubulina - gospodina
Chiar daca e primul pas spre arta gatitului, poate fi amuzant si interesant. Pregatiti o seara tematica si gatiti impreuna diverese bucate. Faceti o cina italiana, gatiti paste si diverse sosuri sau preparati sushi acasa. Cu un vin bun si multe zimbete veti avea parte de o seara memorabila.

10.  Lectie in comun
A invata ceva nou in prag de nunta este binevenit pentru fiecare viitoare mireasa. Puteti lua o zi de curs de gatit, make up, cusut sau chiar dans. Nu e neaparat sa va inscrieti la un curs intreg, invitati un specialist care ar putea si acasa sa va predea cursul. Va fi interesant si pentru voi, pe linga faptul ca invatati ceva nou va mai si distrati la maximum.


Important!

  • Aveti grija ca nu se suie nimeni la volan dupa ce a baut.
  • Vorbiti cu partenerul despre aceasta petrecere, afla ce l-ar deranja, exact acest lucru si tu poti sa il marturisesti, aceasta discutie  este binevenita  pentru a nu avea conflicte si pentru a nu incepe viata in familie cu certuri.
  • Fiti vesele si zimbarete! Este ultima cuconada la care participi in rol de burlacita!
  • Fii fericita! E petrecerea ta!

2 comments: