Friday, June 17, 2011

Iubire ca-n filme

Istoria unei iubiri ca a lor poate fi un scenariu pentru un film de succes. Acesti doi oameni frumosi si extraordinar de romantici au creat un cuplu dintr-o gluma, astfel ca sa ajunga la un apogeu al dragostei pe care doar ei il stiu si inteleg, noi doar admiram frumosul din ei.
Elena si Alexandru... 



Dragostea e mai mult decit cuvinte...e emotie, traire, fericire si implinire...Acesti doi oameni frumosi au dovedit-o din plin intr-o zi din iulie. 17 iulie 2010.



...iar caldura de afara, cu siguranta a fost intretinuta de caldura inimilor lor...si a noastre, prieteni si rude  care ii admiram cu cea mai sincera licarire din ochi...





Pe linga faptul ca miresica imi este ruda,  o prietena apropiata sufltului, un model de urmat , mai este si o mamica perfecta, fapt pentru care o felicit din inima !




Si pentru ca toate filmele bune au un sfirsit frumos si o continuare de milioane, le doresc acestor doua suflete pereche sa joace mai departe rolurile principale in filmul iubirii lor, sa fie aceeasi romantici incurabili, frumosi si veseli. Sa emane fericire si dragoste in jur, astfel ca sa ne molipsesca si pe noi. 







The end 
and 
to be continued....

P.S. Elena si Alexandru fac un an de la casatorie exact intr-o luna....Casa de piatra dragii mei!

No comments:

Post a Comment