Saturday, June 11, 2011

50 de fotografii de nunta absolut necesare

Nunta este acel eveniment ce merita pastrat nu doar in memorie. Este o zi, da o zi, insa care iti schimba cu adevarat cursul vietii. Iar fotografiile sunt acele momente fascinante pe care  le-ati trait impreuna de cei mai dragi oameni. Este totusi important sa alegeti un profesionalist pentru a va imortaliza ziua nuntii. Indiferent de stilul fotografului pe care l-ati ales, sunt anumite poze ce trebuie neaparat sa fie si in albumul vostru de nunta. 






1. Rochia ta de mireasa.
Este acea fotografie de la care porneste totul...rochia ta de mireasa, rochia visurilor tale atirnata pe un umeras frumos .

2. Mireasa in plina pregatire
Chiar daca fotograful nu reuseste sa vina pe la salonul de coafura, poti improviza acasa un make-up . Este partea cea mai incitanta a fotografiilor.

3.  Verighetele .
Multi fotografi aranjeaza verighetele intr-un bol, pe o floare , pernuta sau pe o creanga de copac. Important este ca sa inlcudeti in poze si inelul de logodna.


4. Buchetul tau de mireasa.
Ideal ar fi ca buchetul sa fie fotografiat intr-un cadru unic si deosebit, fara alte podoabe in jur, dar decizia ii apartine fotografului.


5. Mireasa cu domnisoarele de onoare. 
Fie ca este vorba despre prietena ta cea mai buna, colega, verisoara sau sora, domnisoarele  de onoare sunt acei ingerasi din jurul tau in ziua nuntii.

6. Doar pentru (si cu) barbati. 
Mirele alaturi de cavalerii de onoare, prieteni si barbati apropiati.


7.Invitatiile de nunta. 
Chiar daca invitatiile se impart cu 1-1,5 luna inaintea nuntii, pastreaza macar una pentru a face poza de amintire. Va va fi dor de acest detaliu mic dar atit de placut, mai ales daca le-ati confectionat cu propriile miini.


8. Lautarii. 
Formatia, DJ-ul si orchestra nuntii tale. Sunt oamenii care ti-au facut veselia la nunta, deci e foarte bine sa aveti o amintire , fie ca pozati impreuna cu ei, fie ca sunt fotografiati in timp ce cinta.

   9. Primul sarut familial. 
Asta e una din cele mai importante fotografii din albumul nuntii voastre.

                                                   10. Pantofii miresei si pantofii mirelui. 
Fie separat, fie impreuna, pantofii au devenit un detaliu important si delicat al fiecarei nunti. Avind semnificatie dubla, pantofiorii merita atentie si din partea fotografului.


11. Coafura miresei.
Este una din fotografiile mele preferate, deaorece fiece fotograf are modul sau de a o imortaliza. Este o fotografie care peste ani , va valora mai mult decit crezi.


12. Copiii la nunta.
Multi copii sunt uimiti atunci cind vad un fotograf profesionist in fata lor, insa toti se bucura atunci cind li se fac fotografii. Multi sau putini, copiii totusi merita niste fotografii deosebite la nunta la care au luat parte.


13. Restaurantul sau localul pentru receptie. 
Pare ciudat, insa restaurantul este alegerea voastra, deci este un detaliu care merita din plin imortalizat. Peste ani se pot face modificari sau chiar sa se inchida, deci ar fi binevenita o fotografie cu localul dvs , in album.


14. Torta miresei.
Este o mindrie culinara, un detaliu dulce si frumos ce trebuie fotografiat intr-un cadru unic si deosebit. Ar fi perfect sa se faca poze inante de taierea lui , pentru a-i arata intreaga splendoare.

15. Fotografia primului dans.
Chiar daca coreografia a fost uitata in ultimul moment, chiar daca nu e cintecul care l-ati pregatit, aceasta fotografie e una memorabila. Deci trebuie neaparat sa o aveti!


to be continued...

No comments:

Post a Comment