Saturday, March 12, 2011

20 detalii ce fiece mireasa le uita

Emotiile sunt mai puternice decit noi. In ziua nuntii, suntem plini de fiori, asteptari si fluturi in stomac, de asta e bine, ca noi miresele sa le punem la punct pe toate, cu o zi inainte. Chiar daca suntem SUPERWOMAN oricum sfatul meu, e sa nu lasam totul pe ultimul moment, ci sa le aranjam din timp si  sa desemnam responsabili pentru fiece lucru.
Iata o lista cu 20 de lucruri ce nu trebuie uitate, dar trebuie realizate numaidecit
Primele 10: 




1. Incarca telefonul mobil.
Fii sigura ca vei primi sute de apeluri in timpul nuntii. Fie ca te vor felicita oamenii ce nu au putut veni, fie ca multi te vor intreba unde si cum trebuie sa fie, vor dori sa stie pe unde esti, dar telefonul va suna intr-una. Asigura-te ca ai suficient credit si suficienta baterie pentru o zi intreaga. Dupa ce s-a inceput ceremonia, incredinteaza telefonul cuiva apropiat, pentru a prelua apeluri sau mesaje.




2. Scrie discursul de multumire pe foaie.

Chiar daca nu esti un orator inascut, discursul de multumire trebuie tinut neaparat. Multumiti parintilor, fratilor, nasilor, si tuturor invitatilor. Scrieti pe foaie, ca sa fiti sigure ca nu uitati pe nimeni. Nu e obligatoriu sa citesti de pe foaie, dar mai bine sa o ai ascunsa undeva.

3.  Asigura-te ca ai masina disponibila.

Trebuie sa programezi o masina doar pentru tine. Ai nevoie si de un sofer. Deplasarea de acasa pina la coafor, salonul de make -up si revenirea acasa iti ia si timp, dar si stres, de aceea nu te urca tu la volan. Plus ca nu trebuie sa te lasi increzuta in taxi, mai ales cum serviciile noastre de taxi sunt foarte imprevizibile.



4. Pachtelul S.O.S

In cazuri de urgenta, una din domnisoarele de onoare trebuie sa aiba un pachetel cu : ata alba si neagra, plasture, ace de siguranta, aspirina, mezim, citramon, guma de mestecat, servetele umede si uscate, oja transparenta, bolduri, ruj, parfum, pudra, ciorapi de matase,  si servetele matifiante. Daca este perioada calda, e bine sa mai puneti in pachetel si un evantai.






5. Creati un itinerariu.


Daca tu ti-ai format in gind un orar al zilei, asta nu inseamna ca si cei din jurul tau il cunosc. Fa un plan al zilei, noteaza fiece detaliu si aloca timp atit cit crezi ca e nevoie. Te va ajuta enorm sa organizezi ziua reusit si frumos. Invitatii doar vor ramine placut surprinsi de organizare.


6. Ia cu tine mai multi bani.

Fie ca ti se face sete sau ai nevoie de ceva urgent, sau pur si simplu vrei sa lasi tips doamnei de la coafura sau machiaj. Intotdeauna e bine sa ai mai multi bani in geanta , rezerva va fi un colac de salvare.

7. Maninca ceva!

Pe linga dejun, care trebuie sa fie bogat, fa-ti timp si pentru alte mese. Un fruct sau o ciocolata te vor salva pe intreaga zi. Este o zi plina de emotii, de plimbare , de dans iar pentru toate astea ai nevoie de putere. Plus la toate, gusta si din toarta miresei. Este a voastra si merita sa va indulciti si voi din ea!


8.  Ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru.

Acest obicei nu provine din istoria si traditia noastra, insa l-am adapta foarte usor. Fiece detaliu aducind noroc, fericire si viata lunga . Poti incerca acest obicei macar pentru ca are o semnificatie profunda.



9. Pregateste un umeras dragut pentru rochia de mireasa.

Cu siguranta ce vei dori o fotografie cu rochia de mireasa pe umeras, pentru asta pregateste de cu seara un umerash dragut, daca nu ai unul gata, poti sa il infrumusetezi tu, adauga-i citeva fundite si panglici si va fi deosebit.


10. Enjoy your day!

Zimbeste chiar daca intirzii, fii eleganta si senzuala chiar daca afara ploua cu galeata, e ziua ta. E o zi care nu va fi miine sau peste 3 luni. 
Fii fericita!




2 comments:

  1. super!!!kiar intr-adevar este nevoie d asa o lista(din proprie experienta k nu am avut-o, si i-am simtit lipsa) ;)

    ReplyDelete
  2. Eu am uitat sa dau cu oja manichiura. Le vopseam in graba deja imbracata in rochia de mireasa :D

    ReplyDelete