Monday, August 1, 2011

PerfectShoe

Cind vine vorba sa alegi pantofii trebuie sa tii cont de faptul ca nu doar aspectul conteaza. Ia in considerare in primul rind anotimpul in care serbezi evenimentul, in noiembrie nu poti purta sandale oricit nu ti-ai dori, dupa asta pune si inaltimea logodnicului tau- cred ca nu te-ai simti bine sa fii mai inalta decit el, dar daca el este foarte inalt, s-ar putea sa vrei sa te inalti si tu putin. Si nu in ultimul rind, aminteste-ti ca oricit de frumosi nu ar fi pantofii, nu ii cumpara daca sunt incomozi. Confortul este secretul succesului tau!


Atnci cind iti alegii pantofii trebuie sa te gindesti ca vei sta in picioare cel putin 8 ore si ultimul lucru de care ai nevoie, e ca pantofii sa se transfome intr-un instrument de tortura. Pentru a-ti evalua mai bine gradul de confort, mergi la cumparaturi in cea de a doua parte a zilei, cind picioarele tind sa se umfle.


Cauta pantofi care  sa te ajute sa creezi o imagine supla si o linie neintrerupta din cap pina in picioare. Evita orice fel de pantofi cu dungi orizontale, precum si pantofii plati ca o placinta. Doar acelea dintre noi care au fost inzestrate cu un corp  demn de podiumurile de moda isi permit sa poarte balerini la o rochie lunga; noi celelalte, avem nevoie de tocuri pentru a ridica partea din spate si a crea o silueta mai prelunga.

Cu exceptia partilor metalice, pantofii de gala sunt confectionati de regula, din material textil, nu din piele. Pentru ca este usor de vopsit, satinul este cel mai frecvent material folosit pentru pantofii de nunta,dar vei gasi o gama foarte mare de materiale si tesauturi frumoase ale pantofilor. In ceea ce priveste bugetul, gindeste-te la cit de vizibili vor fi pantofii de sub rochia pe care ti-ai ales-o. Cu cit sunt mai vizibili cu atit mai mult trebuie sa investesti in ei.
! Nu incalta pantofii pentru prima data in ziua nuntii-poarta-i prin casa inante de eveniment.

Cind sa ii cumperi?

Porneste in cautarea pantofilor imediat dupa ce ai inelul pe mina, din pacate, la noi in tara, gama de pantofi perfecti pentru mireasa este foarte foarte saraca, de aceea daca ai norocul sa vezi pantofii perfecti intr-un magazin , chiar daca nu ai intentionat sa ii cumperi asa devreme, nu ezita, plateste-i fara nici o  indoiala. 
De regula pantofii se cumpara la scurt timp dupa ce ti-ai ales rochia, pentru ca vei avea nevoie de ei la prima proba. Nu lasa cautarea si cumpararea incalatamintei pe ultimele zile, in primul rind pentru ca ai nevoie de ei la rochie, in al doilea pentru ca trebuie purtati neaparat inainte de nunta iar in al treilea rind e faptul ca pantofiorii de mireasa sunt foarte greu de gasit, anume pentru ca trebuie sa intruneasca mai multe cerinte: comoditate, eleganta, asortare cu rochia etc.

 Daca rochia ta este tivita cu dantela sau este confectionata dintr-un material subtire, fii atenta la pantofii impodobiti. Poate ca arata uimitor, dar exista riscul ca pietrele sa agate rochia pe interior si sa o rupa.
Sper sa va gasiti pantofiorii de vis si sa va bucurati la maximum in ei!
                                                            Fiti fericite!

Sursa imagini : google.com




No comments:

Post a Comment