Friday, July 29, 2011

Emoţie


O pata de culoare ce poate provoca emoţii pozitive fiecărei femei...

Fiti fericite!

Friday, July 22, 2011

Meniul

Sa incepem cu inceputul...una este sa hranesti o multime de oameni si cu totul altceva este sa organizezi o receptie la care sunt prezente cel putin trei generatii, si drept umane, au gusturi diferite. Acest lucru influenteaza foarte mult in alegerea meniului. Citeva trucuri pentru un meniu reusit...

Monday, July 18, 2011

Saturday, July 9, 2011

Rezultatele testului

Daca ai obtinut 10-20 de puncte, esti o Visatoare.
Obisnuiai sa-ti imbraci papusile in satin alb si sa faci zilnic cite o nunta intre Ken si Barbie? Iti planuiesti o nunta de cind aveai 5 ani? E clar, esti o VISATOARE!
Atunci cind vei incepe sa iti organizezi propria-ti nunta , probabil vei avea deja agende intregi de poze decupate din reviste vechi, si asta nu e de mirare. Esti peste masura de entuziasmata de procesul de organizare a nuntii si te pregatesti temeinic. Trebuie sa fii atenta sa nu te atasezi prea mult de o anumita viziune, ca sa nu fii dezamagita cind visul tau se confrunta cu realitatea. E minunat ca esti atit de pasionata de intregul eveniment, dar va trebui sa nu te impiedici de detalii. In acest joc, elementul -cheie este flexibilitatea.

Visatoarele sunt cele care au cea mai mare nevoie  de a-si stabili o lista cu ceea ce este important pentru ele. Acest lucru le va ajuta pe masura ce inainteaza cu organizarea evenimentului. Si nu uita de slujba ta! O gramada de-a Visatoare se implica intr-atit de mult cu organizarea incit lasa slujba pe locul 2. Stabileste-ti exact intervalele orare in care te ocupi de organizarea nuntii si ai grija sa nu iti strici reputatia in fata colegilor si a superiorilor. Fericirea ta nu ar trebui sa depinda de gasirea unor detalii perfecte - aminteste-ti ca, mai presus de toate, oficializezi legatura cu persoana pe care o iubesti.


Daca ai obtinut 21-29 de puncte, esti o Perfectionista
Ai participat la atit de multe nunti, incit ajuns sa te autodeclari experta? Gusti din 5 feluri de inghetata inainte de a te hotari din care sa-ti comanzi? Daca da, esti o PERFECTIONISTA.
Ai nevoie sa ti se prezinte o multime de optiuni si s-ar putea sa-ti fie greu sa te decizi. Ideal ar fi sa ai la dispozitie mai mult de 6 luni de pregatire. Ia-ti notite pe masura ce avansezi, astfel s-ar putea sa te icurci in propriile gusturi. Desi vor fi multe obstacole, in final foarte probabil vei avea parte de nunta care o doresti, asa ca incearca sa nu te gindesti la aspectele negative. Da-ti friu imaginatiei, fara sa te gindesti la milioanele de aspecte, asculta profesionaliztii cu care vei lucra si ia o decizie finala, anume cu lucruri care iti plac. 

Daca ti se spune ca in septembrie nu gasesti bujori, nu mai are rost sa insisti. Lumea chiar se straduieste sa iti ofere tot ce-i mai bun. Important e sa poti face compromisuri. 
Incearca sa te si distrezi. Nu lasa stresul sa te doboare. Mergi la plimbare, bea multa apa si fa cit mai multa miscare. Nu uita, in definitiv, este vorba despre o singura zi din viata ta.


Daca ai obtinut 30-39 de puncte, considera-te o Boboaca.
Reusesti cu greu sa deosebesti o hortenzie de o garofita? Te simti deja coplesita de pregatirile de-abia incepute? Esti, fara indoiala, o BOBOACA.
Daca ti se pare ca, brusc, lumea din jurul tau a inceput sa vorbeasca in limbi straine, nu-ti face griji, nu esti singura. Nu toata lumea se pricepe la organizarea nuntilor. Nu trebuie sa fii organizator profesionist ca sa pui la punct o nunta draguta, dar daca iti permiti sa angajezi unul, nu ar fi o idee rea.

Chiar daca esti putin confuza, asculta cu atentie sfaturile specialistilor sau informeaza-te din internet. Ia notite si alege ceea ce iti place cel mai mult. Parerea ta conteaza!E evenimentul tau, de aceea alege doar ceea ce te atrage.



Daca ai obtinut 40-48 de puncte, esti o Nonconformista.
Ti se face pielea de gaina cind te gindesti la o rochie alba de satin si la un cird de domnisoare de onoare? Pui traditiile sub semnul intrebarii si te simti bine cind faci lucrurile in felul tau? Atunci da, esti o NONCONFORMISTA.
Nu ca ai fi neaparat impotriva ritualurilor - daca o traditie este importanta pentru tine, o vei urma, gasind in acelasi timp o modalitate de a-i adauga o nota personala. Dar daca ideea organizarii unei nunti te ingrozeste si te gindesti sa te casatoresti in secret, stai linistita, , caci totul poate fi pe cit de nonconformist iti doresti. 

Daca detesti anumite lucruri, nu e neaparat sa organizezi asta. Nonconformistele sunt foarte stricte la bugetul nuntii, insa isi perosnalizeaza evenimentul din rasputeri. Tine cont de un lucru: nu-ti impune punctul de vedere cu orice pret daca in joc este confortul invitatilor. Poate nu toti invitatii vor sa asculte   jazz sau rock, de aceea e bine sa tii cont de mai multe criterii. 



 Fiti fericite indiferent de tipul de mireasa care sunteti!!!

Test: Ce fel de mireasa esti?

Inainte de a incepe marile pregatiri, de a alege intre lalele sau bujori, intre nunta mare si una mica, intre un stil rustic sau unul foarte modern, ti-ar prinde bine sa vezi ce tip de mireasa esti, per ansamblu. Fiind atit de diferite si atit de deosebite, miresele oricum fac parte din 4 categorii mari. Fa-ti acest test ca sa afli daca esti o Perfectionista, o Boboaca, o Visatoare sau o Nonconformista. Evident ca in fiece mireasa este ceva din toate, pina si cea mai Visatoare miresica va avea un detaliu nonconformist. Fiecare mireasa cu farmecul ei! 

Monday, July 4, 2011

10 petreceri grozave

Petrecerea burlacitelor poate fi un moment extraordinar de relaxare sau destindere sau un motiv in plus de a organiza o petrecere distractiva si copilareasca, impreuna cu persoane dragi tie.
In cazul in care nu ai idei de o astfel de petrecere, iata 10 care ar putea sa te inspire...