Monday, May 30, 2011

Galbenul- culoarea rasaritului

Galbenul este culoarea rasaritului si a luminii, este o culoare vesela, puternica si  te binedispune mereu. Poate trezi la viata orice incapere prin sentimentul de confort si siguranta pe care il ofera. Orice nuanta de galben nu ai folosi vei aduce o atmosfera si o energie pozitiva si deosebita.
Nuantele cromatice de galben  sunt cele mai rar intilnite  in decoratiile si culorile unei nunta, poate din acest motiv este o culoare tabu unei nunti. Dar haideti sa spargem gheata!


Saturday, May 28, 2011

Părul: ce poti si ce nu poti sa faci

Pentru ca un par sanatos si stralucitor nu se demodeaza niciodata, iata ce trebuie sa faci in asteptarea zilei celei mari. 

Thursday, May 26, 2011

Feerie


Rochie din colectia Jenny Lee. 
Motivul floral -foarte in voga in 2011!
Fiti fericite!

Monday, May 23, 2011

10 modalitati de a economisi la nunta

Desigur ca exista modalitati de a face economii, la fel cum exista si diferite metode a ajunge la fundul sacului. Este foarte important sa stii unde sa chletui mai mult si unde sa faci economii. Am ales zece modalitati de a mentine cheltuielile la un nivel redus, fara a compromite calitatea evenimentului.

Thursday, May 19, 2011

Tuesday, May 17, 2011

Astrobuchetul miresei partea II

Florile exprima anumite emotii si sentimente, mesaje si taine. Un trandafir rosu semnifica dragoste, unul alb prietenie, calele sunt eleganta iar crinii inseamna dorinta. Unele din noi prefera florile parfumate, altele florile de cimp sau florile sofisticate, de aceea am ales florile in functie de zodia miresei. Afla ce flori se potrivesc de minune cu zodia ta...Partea II





Friday, May 13, 2011

Astrobuchetul miresei

Florile exprima anumite emotii si sentimente, mesaje si taine. Un trandafir rosu semnifica dragoste, unul alb prietenie, calele sunt eleganta iar crinii inseamna dorinta. Unele din noi prefera florile parfumate, altele florile de cimp sau florile sofisticate, de aceea am ales florile in functie de zodia miresei. Afla ce flori se potrivesc de minune cu zodia ta...



Saturday, May 7, 2011

Evolutia rochiilor de mireasa

Rochia de mireasa este visul fiecarei fete, fiecarei mame sa isi vada fata imbracata in acea rochia vaporoasa si finuta. Deseori, noi viitoarele miresici, cautam ceea ce nici macar nu exista, sau vrem acea rochie originala si fabuloasa pe care nu a imbracat-o inca nimeni. Insa cite din noi stiu istoria rochiei de mireasa? Avind  o evolutie interesanta, rochia de mireasa ramine a fi un mister al modei....


Tuesday, May 3, 2011

Top 5 cele mai scumpe nunti

Bugetul unei nunti in general este o tema sensibila pentru unii, pentru unii motiv de insomnie sau stres. Pentru altii insa bugetul nu are limite, si fiece detaliu trebuie sa coste o avere. In timp ce unii duc lipsuri si foame, altii fac nunti de milioane, dar sa lasam partea trista a lucrurilor si sa ne bucuram impreuna.