Thursday, April 28, 2011

Sky Lanterns pentru o nunta vesela

Lanternele zburatoare altfel numite si sky lanterns sunt fac parte din decor, ele simbolizind dragostea, frumusetea si veselia unei nunti. Imagineaza-ti un astfel de peisaj: un pic de vintulet circula prin terasa restaurantului unde serbati, invitatii un pic emotionati si cuprinsi de melancolie cu privirile spre cerul plin de luminite zburatoare care se inalta spre un viitor luminos, romantic si plind de emotii pozitive. Mesajul acestor lanterne este de a transmite fericirea si iubirea dintre miri.


Tuesday, April 26, 2011

Florile unei nunti de primavara

Primavara este anotimpul unui nou inceput. Nunta de primavara are un sarm deosebit, poate fi invaluita de un val de prospetime si originalitate datorita florilor ce le veti folosi in decor si buchet. Dulce de primavara, vis de iubire, crengute inflorite si fluturi colorati - accesorii extraordinar de frumoase pentru nunta!

Thursday, April 21, 2011

Nunta in stil Guinness World

Citi dintre noi sunt gata sa faca din propria nunta un Record Mondial? Cei mai multi invitati, cea mai lunga trena a rochiei sau cel mai numeros buchet de trandafiri suna cam extravagant? Sunt insa si multi curajosi, fie ca prin simboluri traditionale, prin extravaganta sau proeminenta totusi au reusit sa atinga un record. Am selectat 13 Recorduri Mondiale in materie de nunti, o sursa buna pentru inspiratie!


Tuesday, April 19, 2011

Flori proaspete pentru mirese

Toata multitudinea de idei si inspiratii acumulate o viata intreaga trebuie sa o aranjezi corect, stilat si rafinat intr-o singura zi, in ziua cind veti veti lega nodul strins al casatoriei. Desigur imaginea viitoarei doamne conteza cel mai mult, incepind de la rochia alba de matase si finisind cu accesoriile de par, totul trebuie sa fie perfect asortat si extrem de elegant. Conform sondajului petrecut de mine , pe blog, majoritatea mireselor prefera sa poarte totusi un voal in ziua nuntii, pe locul doi ...

Thursday, April 14, 2011

Definitia iubirii - Sergiu si Olesea

Si totusi exista iubire..una sincera si pura..., intre doi oameni frumosi atit la suflet cit si la chip. Sergiu si Olesea, un cuplu ce m-a uimit prin simplitatea, delicatetea si fericirea ce o emanau.
Si totusi exista iubire...



Monday, April 11, 2011

Ysa Makino - extravaganta rafinata

Rochia de mireasa exprima totalmente personalitatea, caracterul si rafinamentul unui femei. Chiar daca uneori ne temem sa facem acel pas spre deosebit si neobisnuit,  designerii ne ofera doza de  extravagant, atit simplu cit si exagerat. Ysa Makino este un designer ce te duce intr-o lume de poveste, de vis si de indrazneala.



Tuesday, April 5, 2011

Esti domnisoara de onoare?

Domnisoarele de onoare sunt cele ce stau in spatele tau atit in timpul nuntii cit si in viata de zi cu zi, sunt cele mai bune prietene, sunt surori sau verisoare, sunt parti ale sufletului tau si oameni dragi tie. Alegerea domnisoarelor de onoare nu este una simpla, caci pe linga faptul ca trebuie sa iti fie apropiate, mai trebuie sa fie foarte descurcarete, responsabile si cu un simt organizatoric ridicat. De ce? Pentru ca lor li se incuviinteaza culisele de care depind mai departe scenele nuntii.


Partea 1

Friday, April 1, 2011

Pirtii de vis in Franta - Chamonix

In Eldorado-ul freeriderilor si al schiorilor extremi, in lumea zapezii si al aventurii se afla - Chamonix, statiunea faimoasa situata la poalele celui mai inalt virf al Alpilor, Mont Blanc. (4.810 m)
Se afla in " top 10" gratie resorturilor de care se pot bucura turistii, gratie luxului si locurilor extraordinar de frumoase.
Un loc numai bun pentru schiat, pentru rasfat si pentru luna de miere.